Flyplassgendarmene ruler … NOT!

Aff, måtte strippe på flyplass i dag igjen… Denne gang både opp og ned. Jeg flyr ofte, og som regel er det stripping annahver gang på de to flyplassene jeg flyr mest fra/til. Jeg kan bare ikke fatte at de maskinene slår ut så forskjellig fra gang til gang/dag til dag, og mine lett ironiske spørsmål til “røntgenvaktene” om de ikke snart kan samkjøre kalibreringen for svaaarte helv¤#&¤#/&#”%!!! faller sjelden i god jord…

Fikk i dag høre av en flyplassansatt at “mørkemennene” justerer de maskinene etter eget forgodtbefinnende hver morgen, på gefühlen…! Ikke RART det er uforutsigbart?!?
Arrogante jævler!! Måtte de brenne i helv…!!! Eller i det minste gå om igjen minst ti ganger de årene de strøk på parkeringsvakthøyskolen….  🙂

6 thoughts on “Flyplassgendarmene ruler … NOT!”

  1. Det som motiverer disse folkene er selvsagt håpet om at de en gang får bli tollere. Da får de endelig oppfylt drømmen om å bruke den berømte “hansken” på oss arme syndere… “Bend over please!”It feels good – dududududududu!!Or not… – dududududududududu!!

    Like

  2. Hehe, og den andre store rekrutteringskilden for tollere er jo de som strøk på medisinerstudiet pga grovt gjentagende og uavbrutt utagerende prostatabefølingstendenser….

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s