28-timers dagen. En tilpasset klokke for en moderne tid.

Føler du ofte at døgnet ikke har mange nok timer? Har du noensinne sittet oppe i natten for at du ikke var trøtt nok til å gå å legge deg? Har du noen gang følt at du ikke får nok søvn, og at vekkerklokka ringer så sørgelig alt for tidlig? Har du noen gang ønsket deg mer tid til å følge opp forskjellige aktiviteter og mål?

I tilfelle bør du lese videre, hvor jeg vil vise fordelene med 28-timers dagen. Under 28-timers dag konseptet vil uka fortsatt være 168 timer (24×7=168). Men, de 168 timene deles opp på seks 28 timers dager i stedet for syv 24 timers.

Noen av fordelene med å forlenge ukedagene er relativt innlysende; Du vil simpelthen ha mer tid til å gjøre ting du har lyst til å gjøre. Alt du allerede gjør nå i en vanlig dag, kan du gjøre litt lenger om du vil. Du kan sove lenger, arbeide lenger, bruke mer tid med venner og familie, du kan ha mer tid til måltidene. Andre fordeler kommer fram om du tenker deg aktiviteter det ikke er så om å gjøre så ofte som i dag, bare seks dager i stedet for syv. Arbeidsreisen, for eksempel.
Det er også fordeler ift at en 28-timers dag ikke lenger vil være synkronisert med jordens dag/natt-syklus.

7 thoughts on “28-timers dagen. En tilpasset klokke for en moderne tid.”

  1. Det lyder som en god idé. Jeg er altid usikker på om jeg er a- eller b-menneske, for jeg kan godt lide at sove længe og at være vågen længe, det passer bare ikke sammen. Men 6 dage om ugen vil det være perfekt!

    Like

  2. Pingback: P A Eliassen .no
  3. Pingback: P A Eliassen .no
  4. Pingback: P A Eliassen .no

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s